Solenergi

Solen är en fantastisk resurs på många plan när det kommer till energi. Den är både naturlig och miljövänlig. Dessutom är det en energikälla som i stort sett inte kostar ett öre. Jorden tar emot en mäktigt stor energikvot från solen, vilken kan jämföras med den energi människor gör av med under alla årets månader!

 

Genom solfångare och solceller kan man ta vara på solenergin på ett sunt, miljövänligt och kostnadseffektivt sätt. Solfångaren är det element som genererar själva värmen från solens energi, medan cellerna skapar elektricitet som leder till betydligt minskad elkostnad.

 

Vi på Gränna Eltjänst strävar efter att främja miljön och vi försöker på många plan att engagera våra kunder till ett mer naturvänligt tänkande kring energi. Därför kan vi också erbjuda våra kunder installation av solceller för både bostadshus och företagslokaler. Med rätt installation av solenergi utförd av erfaren och branschkunnig personal kan du inte bara spara pengar. Du kan dessutom känna dig stolt över din ökade miljömedvetenhet och ditt engagemang för en hälsosammare planet. Vi är verksamma i Jönköping, Huskvarna och Gränna med omnejd.

 

Funderar du på att minska dina energikostnader genom att installera solenergi? Kontakta då gärna oss så berättar vi mer i detalj om hela processen och hur vi jobbar!

 

Kontakta oss