Elektriker med kunden i fokus

Gränna Eltjänst är ett företag i Jönköping med mångårig erfarenhet. Vi som arbetar på företaget har en passion för allt som har med elektricitet och kundservice att göra. Vår kunniga personal är välutbildade elektriker med flera års erfarenhet i bagaget. De har även specialiserat sig inom olika områden för att vi ska kunna erbjuda ett så brett spektrum av kunskap och service som möjligt. Gränna Eltjänst erbjuder inte bara elektriker med lösning på dina elrelaterade problem och frågor, vi ger dig en helhetslösning där du som kund alltid står i fokus. Hur nöjd du blir med den lösning vi presenterar avgör om vi har gjort ett bra jobb eller inte.

 

Gränna Eltjänst kan hjälpa dig med allt från installationer av larm till reparationer av trasiga kablar och underhåll av äldre proppskåp och ledningar. Vi ser gärna över säkerheten i ditt hem eller på ditt företag om det var ett tag sen det kollades. Vi kan då även erbjuda renoveringar och uppdatering av dina nuvarande system, ofta utan att du behöver byta ut varenda liten kabel. Vårt mål är att ditt elsystem ska vara så säkert, smidigt och enkelt att använda som möjligt. För att lösa det kan vi tillsammans med dig se över dina behov och uppdaterar dina system. Vi kan samtidigt gå igenom dina befintliga inbrottslarm och brandlarm. Om dessa behöver underhåll så löser vi det eller om du behöver installera nya.

 

 

Kontakta oss

IN Q Ledningssystem för elteknikbranschen

Gränna Eltjänst AB arbetar med IN Q Ledningssystem, vilket är ett standardiserat system för kvalitetssäkring av elentreprenader. Systemet ansluter till ISO 9001, 14001 samt 45001. Att kvalitetssäkra innebär att man systematiskt skapar ordning och reda i arbetet genom regelbundna kontroller och därmed undviker att fel uppkommer.