Larminstallationer

Att skydda sin fastighet med ett larm är ofta en smart investering som gör att du kan sova gott om natten eller ta den där efterlängtade långsemestern. Vi på Gränna Eltjänst erbjuder dig gärna hjälp med både installation och underhåll av larmsystem och hjälper dig att komma fram till en lösning som passar just dig och din byggnad bäst.

 

Vi är verksamma i Jönköping, Huskvarna och Gränna med omnejd. Välkommen att höra av dig till oss på Gränna Eltjänst för att få veta mer om våra tjänster!

 

Inbrottslarm

För din säkerhet och trygghet så installerar vi inbrottslarm efter dina önskemål. Vi utför idag larminstallationer och service av larmsystem både för privat personer, företag och den offentliga sektorn. Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss. Vi har stor erfarenhet av alla de största larmsystemen och kan utan problem skräddarsy en lösning som passar dig och dina behov.

 

Brandlarm

 

Oavsett försiktighetsåtgärder så kan olyckan vara framme. Skaffa dig garanti på att du är skyddad – skaffa ett brandlarm. Vi på Gränna Eltjänst installerar ett larm efter dina och din byggnads behov. Det är ett skydd inte bara för dig, även dina grannar kan sova tryggt!

 

Passersystem

 

Växer ditt företag och du börjar tappa kollen vem som kommer in eller går ut? Installera ett passersystem. Vi kan hjälpa dig att veta vem som får vara i byggnaden och vem som är obehörig. Låt oss installera ett passersystem och du har kollen igen!

 

Oavsett om du är intresserad av att installera ett inbrottslarm, ett brandlarm eller ett passersystem för din fastighet kan vi på Gränna Eltjänst hjälpa till. Vår kunniga personal är alla speciellt utbildade och naturligtvis certifierade för att utföra de uppdrag vi åtar oss och du kan alltid vara helt trygg och känna dig säker med Gränna Eltjänst. Eftersom larm alltid är en känslig historia som bör installeras ordentligt redan från början arbetar vi gärna fram en lösning på plats tillsammans med dig. Det ger dig en försäkran om att alla delar av byggnaden är under kontroll. Vår personal står till tjänst för uppdateringar och underhåll när helst du behöver det efter att installationen är gjord.

 

Att skydda sin fastighet med ett brandlarm eller ett inbrottslarm är något som de flesta verksamheter väljer att investera i. Genom att välja en stabil och kunnig medarbetare som Gränna Eltjänst kan du förlita dig på vår mångåriga erfarenhet för en lyckad installation och ett långt framtida samarbete. Hör av dig till oss med dina behov så skräddarsyr vi en lösning och arbetar tillsammans fram en arbetsplan som passar just dig och din verksamhet. Välkommen att kontakta oss för att få veta mer eller om du har några funderingar.