KNX

KNX, som är förkortning av Konnex, är ett intelligent och effektivt system som skapar goda förutsättningar till lägre kostnader och en simplare ellösning. Med en KNX-installation samlar du praktiskt alla apparater och olika elfunktioner på ett enda nät där resurser delas. Det resulterar i ett smartare hem eller smartare företagslokaler. Man skulle kunna beskriva den här tekniken som ett verktyg för apparater att använda sig av samma språk. För företag är KNX ett utmärkt alternativ som lösning på underhållning av elinstallationer, men även privatpersoner kan gagnas avsevärt tack vare KNX-tekniken.

 

Gränna Eltjänst har mycket god kunskap om KNX-tekniken och våra skickliga elektriker hjälper dig med installationen på ett säkert och professionellt sätt. Som kund kan du känna trygg i att anlita oss. Du får både vägledning och arbetet utfört av installatörer med erfarenhet och branschkunskap, oavsett om det handlar om belysning, klimatanläggning eller exempelvis solskyddslösningar.

 

Vi hjälper dig med all typ av KNX-projektering. Utöver själva installeringen kan vi även se över funktioner som behöver omprogrammeras eller nya apparater som ska läggas till på samma nätlinje. Vi är verksamma i Jönköping, Huskvarna och Gränna med omnejd.

 

Är du nyfiken på att få veta mer om våra tjänster? Hör av dig till oss så berättar vi mer!