Elbesiktning

När det kommer till elektricitet är det tyvärr mycket som kan gå fel och det är därför viktigt att alltid anlita professionell hjälp med både installation och underhåll. Oansvarig eller inkompetent hantering av el, tele och larm kan få allvarliga konsekvenser. Vi på Gränna Eltjänst hjälper dig gärna med alla typer av installationer, service och konstruktioner gällande alla typer av el. Vår kunniga personal står till ditt förfogande.

 

Att regelbundet göra en elbesiktning är ett mycket klokt val och något som våra nuvarande kunder inom både den offentliga och privata sektorn utnyttjar. Vi utför självklar även elbesiktningar för privatpersoner och i vanliga bostadshus. Detta kan vara särskilt intressant för dig som står i beredskap att sälja eller köpa en ny fastighet. Att elen är intakt och utan skavanker är av högsta vikt för att huset ska må och fungera bra även under kommande år. Som ägare av en fastighet är det du som står som ansvarig för att elanläggningen är säker och uppfyller alla krav enligt den gällande lagstiftningen. Felaktigt installerad eller misskött elektricitet kan tyvärr orsaka och förvärra bränder och annan skada på både den egna och annans egendom.

 

När du vänder dig till Gränna Eltjänst gör vi en elbesiktning som du alltid lita på är korrekt gjord. Vår personal är utbildad och certifierad för de uppdrag vi åtar oss och vi vidtar alltid största säkerhet när vi är ute på uppdrag. Hos Gränna Eltjänst är din elbesiktning i säkra händer och inget uppdrag är för stort eller för litet för oss. Hör av dig till oss så tar vi tillsammans fram en lösning och en arbetsplan som passar just dig och dina behov.

 

Vi är verksamma i Jönköping, Huskvarna och Gränna med omnejd. Välkommen att höra av dig till oss på Gränna Eltjänst för att få veta mer om våra tjänster!

 

Kontaka oss här